Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

22-річний робітник загинув, виконуючи роботи на трансформаторній підстанції

26 липня о 13.10 на трансформаторній підстанції 6/0,4 кВ № 1540, яка розташована біля будинку №23 по вулиці Березинська у Дніпропетровську стався нещасний випадок, внаслідок якого загинув 22-річний працівник. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго».

За інформацією прес-служби, бригада одного з приватних підприємств міста у складі трьох чоловік виконувала роботи з ремонту покрівлі трансформаторної підстанції Дніпропетровської міськелектромережі. При встановленні металевих обрамлень за периметром покрівлі була пошкоджена ізоляція кабелю 0,4 кВ. При цьому металеве обрамлення опинилося під напругою 220 В. Один з робітників при накладенні мокрого розчину на покрівлю, доторкнувся до обрамлення та був смертельно уражений струмом.

Наразі проводиться розслідування. Поки що відомо, що роботи підрядчиком проводилися без погодження з Дніпропетровськими міськими електричними мережами та з порушеннями техніки безпеки.
Gorod.dp.ua на Facebook.


imam  (04.08.06 09:11): А может быть 22-х летний товариСЩ меляхи решил спи@дить,а? Ответить | С цитатой
Я  (29.07.06 12:22): Правильно, главное от себя отвести. Работники сами полезли ремонтировать крышу. Ответить | С цитатой
X  (29.07.06 03:53): /Поки що відомо, що роботи підрядчиком проводилися без погодження з Дніпропетровськими міськими електричними мережами та з порушеннями техніки безпеки. /
Кто-бы сомневался...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте