Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відкрилася виставка «Модель свідомості»

Відкрилася виставка «Модель свідомості»
У Дніпропетровську, в музеї «Літературне Придніпров’я» 25 липня відкрилася виставка «Модель свідомості» художника В’ячеслава Странніка, яка присвячується 175-річчю Олени Блаватської. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив автор експозиції.

За словами В’ячеслава Рогового (Страннік – це його псевдонім), задача виставки — відображення реального місця України, як частини світу з її культурним надбанням у світовому процесі сприйняття прекрасного. Головним аспектом є вихід живопису за межі мистецтва у простір так званої «Моделі свідомості», відкриття власної моделі свідомості на основі сприйняття візуально-образних структур. На виставці представлено 40 робіт і триматиме вона до 10 вересня.

Як повідомив В’ячеслав Роговий, його роботи є в приватних колекціях у США, Великобританії, Німеччини, Росії. України, індії, Франції, Італії, Словаччини та ін. Також мав персональні експозиції в багатьох містах (Москва, Санкт-Петербург, Київ та ін.), але в Дніпропетровську це його перша персональна виставка.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте