Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Півфінал Обласних сільських спортивних ігор серед команд сільських та селищних рад з футболу

Півфінал Обласних сільських спортивних ігор серед команд сільських та селищних рад з футболу
У Дніпропетровській області 29-30 липня відбудеться півфінал Обласних сільських спортивних ігор серед команд сільських та селищних рад Дніпропетровщини з футболу, присвячених 15-річниці незалежності України. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив голова Дніпропетровської організації Фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Агропромислового комплексу України Василь Петрушенко.

За інформацією Василя Петрушенка, у півфіналі зустрінуться вісім команд, по чотири команди у кожній з груп. Так, у Верхньодніпровську зустрінуться команди з Нікопольського, Криворізького, Апостолівського та Верхньодніпровського районів, а у Царичанці — з Покровського, Межівського, Новомосковського та Царичанського районів.

За словами Василя Петрушенка, до фіналу, який відбудеться 4-6 серпня, пройдуть по дві команди з кожної групи.

Довідка: Обласні сільські спортивні ігри проводяться з 1992 року, з першої річниці Незалежності України і з того часу стали щорічними. Вони є складовою частиною Всеукраїнських сільських спортивних ігор і головним спортивним заходом ФСТ «Колос» АПК України.

В перших іграх на Дніпропетровщині участь брали команди з 13-15 сільських районів області, в останні роки беруть участь всі 22 сільські райони Дніпропетровської області. Всього змагання проводяться з 16 видів спорту.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте