Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міський голова Дніпродзержинська представив проект нової структури виконавчих органів міської ради

Міський голова Дніпродзержинська представив проект нової структури виконавчих органів міської ради
25 липня, на нараді з головами постійних комісій Дніпродзержинської міської ради, заступниками міського голови та керівниками галузевих управлінь міськради міський голова Дніпродзержинська Олег Захорольський представив проект нової структури виконавчих органів міської ради. За словами Олега Захорольського проект передбачає оптимізацію структури органів міської виконавчої влади, скорочення чисельності співробітників виконавчих органів до 262 осіб за рахунок впровадження нових стратегій управління, що передбачають відмову від зайвого адміністрування та централізацію роботи допоміжних підрозділів. Головний акцент зроблено на функціонуванні двох департаментів: управління з питань життєзабезпечення міста та управління з містобудування. Сьогодні ж проект був представлений на засіданні виконкому міської ради, потім пройде його обговорення у постійних комісіях міської ради, після чого він має бути затвердженим на сесії Дніпродзержинської міської ради.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте