Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Договори «Дніпрогазу» про надання послуг з технічного обслуговування газопроводів і газового обладнання не відповідали вимогам нормативних актів

Договори «Дніпрогазу» про надання послуг з технічного обслуговування газопроводів і газового обладнання не відповідали вимогам нормативних актів
Розроблені ВАТ «Дніпрогаз» договори про надання послуг з технічного обслуговування газопроводів і газового обладнання комунально-побутовим підприємствам не відповідали вимогам нормативних актів. Про це інформагенству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі антимонопольного комітету України. Як повідомили у прес-службі, розроблені підприємством договори надавали можливість у своїх інтересах застосовувати різні умови та різні тарифи до однакової послуги для окремих споживачів. Враховуючи ситуацію, яка на сьогоднішній день склалася з підвищенням цін на природний газ, додаткове стягнення плати за транспортування газу та технічне обслуговування газового обладнання ще більше додавало цінове навантаження на бюджетні та комунальні підприємства. Дніпропетровське обласне відділення антимонопольного комітету України рекомендувало Відкритому акціонерному товариству «Дніпрогаз» припинити дії з ознаками порушення конкуренційного законодавства.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте