Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва здійснює поїздку до Новомосковського району

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва здійснює поїздку до Новомосковського району
25-го липня голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва здійснює поїздку до Новомосковського району. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

Як поінформували в прес-службі, у ході візиту Надія Дєєва має оглянути карликовий сад з крапельним зрошуванням у фермерському господарстві „Сади Присамар'я” в с. Підпільне, побувати в дитячому садку „Казка” в с. Знаменівка, ознайомитись з роботою Знаменівського сільського центру соціального захисту при районному територіальному центрі обслуговування одиноких та непрацездатних громадян та сільської лікарської амбулаторії в с. Орловщина.

За даними прес-служби, в Новомоосковську Надія Дєєва відвідає районне та міське управління Пенсійного фонду України, „Єдиний реєстраційно-дозвільний центр”, Міський центр соціального обслуговування пенсіонерів, колегіум № 11, а також ознайомиться з роботою Новомосковського міськвиконкому щодо благоустрою території та заслухає звіт керівників місцевих органів влади.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте