Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Найближчим часом у області можуть з’явитися два дитячих будинки сімейного типу та чотири прийомні сім’ї

Два нові дитячі будинки сімейного типу та чотири прийомні сім’ї мають з’явитися у Дніпропетровській області найближчим часом. Про це заявила заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Орина Сокульська на урочистому привітанні кандидатів у прийомні батьки 24 липня 2006 року.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», протягом червня-липня 11 мешканців області пройшли підготовку на спеціальних курсах і тепер можуть взяти дітей на всиновлення. Загалом же бажання стати родиною для дітей, які залишилися без батьківської турботи, виявили 54 мешканці Дніпропетровської області.

«В нашій області близько 12 тисяч дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Кожен з них мріє про родину, але у цих дітей зазвичай дуже складна доля, адже вони втратили біологічних батьків, потім залишать дитячий будинок або інтернат і їм доведеться звикати до нової родини, тому проведення курсів та тренінгів для майбутніх батьків дуже важливе», — заявила Орина Сокольська.

Довідка: У Дніпропетровській області вже створено 13 дитячих будинків сімейного типу та дві прийомні сім’ї, в яких виховується 120 дітей.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте