Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У пологовому відділенні Дніпродзержинської лікарні №9 завершено підготовку до акредитації ЮНІСЕФ

У пологовому відділенні Дніпродзержинської міської лікарні №9 завершено підготовку до акредитації ЮНІСЕФ на одержання міжнародного статусу „Лікарня, доброзичлива до дитини”. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомила головний акушер-гінеколог Управління охорони здоров’я Дніпродзержинської міської ради, завідувач пологового відділення Людмила Кузьменко.

Як повідомила Людмила Кузьменко, за програмою відповідності вимогам акредитації у пологовому відділенні втілено нові технології перинатального догляду: із початку року створено 6 індивідуальних пологових залів, в яких пологи відбуваються у присутності родичів породіль (із початку року в індивідуальних залах пройшло 67 таких пологів); впроваджене раннє прикладання дитини до грудей матері — відразу ж після пологів дитину вкладають на живіт матері і лише дві години потому акушер відрізає пуповину (перші грами материнського молозива надають захист дитині від можливого ризику захворювання в подальшому на алергії та цукровий діабет). Втілене сумісне перебування матері та дитини цілодобово, навіть за умов недоношеності немовляти (якщо дозволяє стан здоров’я дитини). У пологовому відділенні повністю відмовилися від штучного вигодування новонароджених — перевага віддається лише материнському молоку.

За словами Людмили Кузьменко, пологове відділення має отримати акредитацію ЮНІСЕФ до кінця цього року.
Gorod.dp.ua на Facebook.


kot1066  (22.07.06 09:07): А где прейскурант на услуги????
Цены до и после в студию!!!!!!!!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте