Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську виступлять «Білоруські піснярі»

16-го липня в Дніпропетровську відбудеться «живий» концерт ансамблю «Білоруські піснярі», який організовує компанія «Інтерпайп». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили організатори концерту.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», концерт пройде на площі перед Будинком металургів (колишній Палац культури заводу ім. Карла Лібкнехта) і буде приурочений до професійного свята металургів,

Довідка: «Білоруські піснярі» — саме таку назва носить зараз легендарний колектив «Пісняри». У складі «Білоруських піснярів» — музиканти, котрі багато років пропрацювали в Державному ансамблі і десятиліттями створювали ім'я «Піснярам». Так, Владислав Місевич є одним із засновників «Піснярів», а кожний із солістів прийшов у свій час в ансамбль за запрошенням «пісняра», народного артиста СРСР Володимира Мулявіна. «Білоруські піснярі» зараз на підйомі. В останні роки стало доброю традицією виступати в Москві в найбільш престижних залах.

Назва «Білоруські піснярі» запатентована. Ансамблем було отримано «Свідчення на товарний знак (знак обслуговування)» № 277796 від 04 листопада 2004 року. Це допомагає успішно боротися з таким явищем, як групи-двійники, що вводять в оману як замовника, так і глядача.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Машер  (21.07.06 02:15): Чисто случайно оказалась) Народ всех возрастов просто спал на этом концерте) Гггг Ответить | С цитатой
Dрон  (12.07.06 21:47): Позвольте с вами не согласиться. Лет 20 назад, то есть в 1986 году уже началась перестройка, на каждом углу крутили Modern Talking, "The final countdown" от Европы и прочее. Поверьте, даже двадцать лет назад никто даже не слышал про каких-то там песняров.

И даже, есть когда-то ооочень-ооочень давно они и были популярны, то по-моему это свосем не повод приглашать их сейчас, тем более на такое вот массовое мероприятие.
Ответить | С цитатой
xopolllo.com  (12.07.06 16:21): Не понимаете Вы, Dрон. Не знаю, как сейчас, а лет 20 назад офигенная музыка была, популярная среди тогдашней прогрессивной молодежи. Ответить | С цитатой
Dрон  (12.07.06 14:01): Ещё б Кобзона позвали! гыгы Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте