Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відбулося святкування 115-річчя Нижньодніпровського трубопрокатного заводу

7 липня 115 років виповнилося ВАТ «Нижньодніпровський трубопрокатний завод». Урочистості з цього приводу пройшли у Палаці культури заводу. Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», з нагоди свята пам’ятними нагородами були відмічені передові працівники підприємства. Свої вітання на адресу керівництва та працівників НТЗ надіслали: голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва, міський голова Іван Куліченко та Віктор Пінчук. Після урочистих зборів відбувся святковий концерт, влаштований силами трудового колективу заводу.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», напередодні свята було оголошено результати національного рейтингу “ТОП-100. Кращі компанії України”, в якому НТЗ зайняв лідируючу позицію. За 2005 рік показник прибутку підприємства виріс у 5,3 рази.

Довідка: НТЗ є провідним в Україні підприємством із виробництва труб для видобутку й транспортування нафти й газу. Випускає більше 34% трубної продукції України. Підприємство є єдиним у країні й одним з трьох діючих у СНД виробників більше 240 типорозмірів коліс і бандажів для залізничного транспорту, які поставляються залізницям у більш ніж 60 країн світу. ВАТ «НТЗ» входить до управлінської структури корпорації Інтерпайп».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Gane  (11.07.06 09:40): Такие они "хорошие", что обычным своим работягам дивиденды по акциям заплатить не могут (не хотят).
КОЗЛЫ.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте