Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

ІІ Міжнародна конференція з промислового розведення страусів відбудеться на Дніпропетровщині

ІІ Міжнародна конференція з розвитку промислового розведення страусів пройде з 6 по 8 липня 2006 року у селі Майському Синельниківського району Дніпропетровської області. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі Корпорації «Агро-Союз».

За інформацією прес-служби, основною складністю розведення страусів на Україні є неналагодженість системи продажу продукції. Саме для рішення цих та багатьох інших питань, а також задля обміну досвідом, у модельному агрокультурному підприємстві «Агро-Союз» страусоводів з України, Росії, Молдови, Азербайджану та Білорусі збирає ІІ Міжнародна конференція з промислового розведення страусів. У конференції візьмуть участь також провідні спеціалісти з Ізраїлю, Польщі та України.

У рамках конференції відбудеться засідання «круглого столу», на якому будуть обговорюватися питання ветеринарії та біобезпеки розведення страусів.

Також відбудеться презентація першого російськомовного видання книги південноафриканського науковця Ф. Хуксемайера «Хвороби страусів та інших безкілевих».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте