Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Проти службових осіб «Дніпропетровськгазу» порушено кримінальну справу

Прокуратурою Дніпропетровської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) стосовно службових осіб ВАТ «Дніпропетровськгаз». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

За інформацією прес-служби, службовими особами ВАТ «Дніпропетровськгаз» на виконання «Програми оснащення житлового фонду Дніпропетровської області побутовими лічильниками газу в 2005-2007 роках» було виділено окремий поточний рахунок для акумулювання грошових коштів цільового фонду на придбання та встановлення лічильників. Проте, грошові кошти у сумі понад 6 млн грн упродовж 2005-2006 років були не витрачені на встановлення побутових лічильників, а розміщені на депозитах у комерційних банках, з метою отримання процентів та погашення банківського кредиту.

Слідство у кримінальній справі проводиться прокуратурою Жовтневого району Дніпропетровська та знаходиться на контролі у прокуратурі області.

Наразі перевірки із зазначеного питання, зокрема щодо фактичного безоплатного встановлення побутових лічильників газу тривають.
Gorod.dp.ua на Facebook.


svetka  (07.07.06 16:52): а еще газовщики имеют привычку, когда ты отворачиваешься или выходишь с комнаты где находится счетчик, срывать пломбу, а потом брать у тебя много-много денег за нее.... Ответить | С цитатой
NO  (07.07.06 14:31): К нам работники Днепргаза ходят, как часы, каждые две недели. Всё снимают показания счётчика. Даже неловко как-то. Подозревают, что я его отмотаю назад - или как? Вот чем объясняется такое недоверие газовых работников. Блюдут, чтоб копеечка в копеечку всё выплачивали и не дурили их, Боже упаси. А дома время от времени взрываются. Лучше бы там рвение проявляли, чтобы безопасно жить было в домах. А они всё бабки считают. Мало им, упырям Ответить | С цитатой
Горожанин  (07.07.06 11:46): А еще они ,газовщики, снимают деньги за якобы использованный газ в период отсутствия горячей воды, вы, мол, греете на газу воду, хотя уже у всех стоят электрокотлы. и ,выходит, мы платим дважды: за использованную эл-энергию и за якобы использованный газ. Интересно, как с этим бороться ? Прокуратура, АУ-У !!! Ответить | С цитатой
Anita  (06.07.06 18:53): Вот бы еще против горводоканали и прочих возбудили! Против всех сразу! Утопия, блин :( Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте