Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Близько 40% родин мають право на отримання субсидій, однак не всі можуть їх оформити

У Дніпропетровську близько 40% родин мають право на отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг з огляду на середньомісячні прибутки, однак далеко не всі вони можуть оформити документи на отримання цієї державної допомоги через обмеження, встановлені законом. Про це повідомила виконуюча обов’язки начальника Управління праці і соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради Ірина Кікнадзе на прес-конференції 29 червня.

«Якщо людина володіє автомобілем або іншим транспортним засобом, мотоциклом, мопедом, трактором, якому не більше 10 років, то людині в оформленні субсидії буде відмовлено. Те ж саме — якщо людина незадовго до звернення за субсидією оформляла купівлю-продаж житла. Людина може звернутися за субсидією не раніше, як через рік після купівлі-продажу житла», — зазначила посадовець.

У той же час, Ірина Кікнадзе спростувала інформацію про те, що людям, котрі мають кількарічні борги за житлово-комунальні послуги, відмовляють в оформленні субсидій.

За її словами, згідно із законом, ухваленим 2004-го року, стосовно реструктуризації боргів за житлово-комунальні послуги, людина має підписати договір про поступове (максимальний термін — 60 місяців) погашення боргів і отримати право на субсидію.
Gorod.dp.ua на Facebook.


kot1066  (30.06.06 15:08): А что, просто так, по данным налоговой, ЖЭКа, водоканала, тепловиков, без участия жильцов нельзя вводить субсидии? - Или надо бегать по всем конторам и собирать справки???
Каличная страна...............
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте