Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За підозрою у скоєнні розбійного нападу на зал гральних автоматів затримані двоє дніпродзержинців

Правоохоронці затримали двох молодиків, котрих звинувачують у скоєнні розбійного нападу на зал гральних автоматів у Дніпродзержинську. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в центрі зі зв'язків із громадськістю (ЦЗГ) УМВС України в Дніпропетровській області.

Як повідомляє ЦЗГ, 19 червня о 04.20. до Заводського РВ м. Дніпродзержинська надійшло повідомлення про те, що о 03.45. у залі гральних автоматів «777» по вул. Леніна невідомий заподіяв ножове поранення жінці. Виїздом на місце події встановлено, що 19 червня о 03.45. у зазначений зал гральних автоматів увійшли невідомі в масках, котрі руками й ногами побили охоронця, Володимира Н., 1979 р. нар., і закрили його в туалеті. Після цього зловмисники нанесли колото-різане ножове поранення черевної порожнини адміністраторові, Світлані К., 1973 р. нар., і заволоділи виторгом у сумі близько 2000 грн. За повідомленням ЦЗГ, за здійснення зазначеного злочину співробітниками відділу карного розшуку Заводського РВ затримані місцеві жителі, непрацюючі Роман Г., 1981 р. нар., і Дмитро Х., 1984 р. нар. Слідчим відділом Заводського РВ порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 2 КК України (розбій).
Gorod.dp.ua на Facebook.


sandy  (03.07.06 14:42): Стрелять сволочей надо. Безнаказанно народ режут. Ответить | С цитатой
koshaka  (30.06.06 15:39): Следователь Иван П. передал дело прокурору Степану М. Дело также освещали в передаче "Сегодня" с Александром З.
Дело взял под личный контроль президент Виктор Ю.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте