Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Податківці зацікавилися пiдприємствами, якi отримують мільйонні прибутки при наявностi вiд 1 до 3 працівників

Податкові органи в Дніпропетровській областi встановили додатковий контроль за пiдприємствами, якi протягом першого кварталу 2006 року отримали значнi валовi доходи (понад 5 млн грн) при наявностi незначної кiлькості працюючих (вiд 1 до 3 осiб). Таку інформацію оприлюднили на колегії Дніпропетровської облдержадміністрації 19-го червня

Згідно з повідомленням, усі ці підприємства підозрюються в «мінімізуванні» заробітної плати і використанні працi найманих робітників без належного оформлення трудових відносин.

За цими даними, на кінець першого кварталу нинішнього року, на Дніпропетровщині було зафіксовано 1600 підприємств, які виплачували своїм працівникам зарплату, нижчу встановленого мінімуму, причому найбільше — 768 — у самому обласному центрі.

У порівнянні з 4-им кварталом 2005-го року, за отриманою інформагентством «Придніпров’я» інформацією, число підприємств-«мінімізаторів» зменшилося більш ніж удвічі — з 2604-ох.

Згідно з оприлюдненими даними, найнижчий рівень заробітної плати в області офіційно зареєстровано в галузі рибного господарства — 124 грн. у галузі виробництва шкіри — 167 грн, у виготовленні канцелярських та електронно-обчислювальних машин — 167 грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте