Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Обласна влада виявила порушення при укладанні договорів між керівниками закладів культури та орендарями

Дніпропетровська обласна влада виявила порушення при укладанні договорів між керівниками закладів культури та орендарями їхніх приміщень. Про це начальник Головного фінансового управління Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Бірюков заявив на колегії облдержадміністрації 19-го червня.

За словами Юрія Бірюкова, жоден заклад заклади культури Дніпропетровщини з усіх, перевірених обласною владою, не мав у договорах з орендарями своїх приміщень чітко сформульованих умов розрахунків за спожиті ними енергоносії і визначених обсягів використання газу й електроенергії.

Як зазначив Юрій Бірюков, в усіх договорах у пункті оплати за енергоносії було зазначено, що ці розрахунки провадяться згідно з домовленостями між сторонами, але з якими саме — не уточнювалося.

Як приклад посадовець навів договір про здачу в оренду частини приміщення Обласної філармонії, орендна плата за яку, до речі, складала 2 грн за 1 кв. м, тоді як за здачу в оренду невеликої частини даху своєї будівлі (для встановлення передавача мобільного зв’язку) керівництво філармонії брало 20 грн за 1 кв. м.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте