Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відбулося жеребкування команд регіональних змагань IV Чемпіонату України з пляжного футболу

У приміщенні Федерації футболу Дніпропетровської області (ФФДО) 15 червня відбулося жеребкування команд регіональних змагань IV Чемпіонату України з пляжного футболу у Дніпропетровську.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», всього на регіональному рівні змагатимуться 16 дніпропетровських команд. В результаті жеребкування вони були поділені на чотири групи. Так, до групи А ввійшли команди: «Вибір», «АКБ Форум», команда Дніпропетровського обласного спортивного клубу міліції та «Стілко»; до групи Б: «Захід», «Сармат», «Копа-Кобана» та «Юрист»; до групи В: Хлібозавод № 9, «Шляховка», «Іста» та «ДССТ» (Державна спеціалізована служба транспорту); до групи Г: «Сахара», «АТБ-Маркет», СДЮШОР-2 та «Вента».

Стартують регіональні змагання Чемпіонату України з пляжного футболу у Дніпропетровську 17 червня на Монастирському острові, завершаться наприкінці липня.

За словами виконавчого директора ФФДО Віталія Романова, регіональні змагання також пройдуть у містах: Одесі, Харкові, Донецьку, Запоріжжі та Києві. Переможці регіонального рівня боротимуться за звання чемпіона України з пляжного футболу у Іллічівську (Одеська область) на початку серпня.

Жеребкування пройшло за участю першого заступника голови ФФДО Романа Шнейдермана, заступника голови ФФДО Олексія Гордієнка, виконавчого директора ФФДО Віталія Романова та представників команд-учасниць.

Довідка: У 2005 році з 18 червня по 24 липня відбулися регіональні змагання III Чемпіонату України з пляжного футболу у Дніпропетровську, переможцем яких стала команда «Шляховка». Друге місце посіла команда «ДОГТРК-Міськводоканал», третє — команда 34-го телеканалу. Всього за право представляти Дніпропетровщину на всеукраїнському рівні змагалися 16 команд.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте