Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Дніпрообленерго» відновлює електропостачання об’єктів Аульського водопровідного господарства

«Дніпрообленерго» відновлює електропостачання об’єктів Аульського водопровідного господарства
ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго» («Дніпрообленерго») почала відновлювати електропостачання об’єктів Аульського водопровідного господарства ОКП «Облводоканал», відключених за борги перед енергетиками. Про це на прес-конференції у Дніпропетровську 15-го червня повідомив генеральний директор ВАТ «Дніпрообленерго» Андрій Мартинюк.

Як зазначив генеральний директор «Дніпрообленерго», близько 12-ої години дня він одержав рішення Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська за позовною заявою, як він висловився, однієї з пересічних громадянок міста, який постановив відновити електропостачання, і як законослухняний громадянин директор підприємства має намір його виконувати.

Між тим, за словами Андрія Мартинюка, процес відновлення водопостачання в області досить тривалий — відновлення роботи насосних станцій може затягтися до 48-ми годин з моменту подачі електроенергії.

Як повідомив директор «Обленерго», щомісяця працівники енергопостачальної компанії виїжджають на водопостачальні організації області, у тому числі на Аульський водовід, для відключення електропостачання, однак у більшості випадків не отримують допусків на території.

«Ми щомісяця намагаємось відключити нашого боржника, однак нам це не вдавалося через недопуски. Вчора нам вдалося потрапити прямо на територію і ми відключили всі насоси», — зазначив він.

Загальний борг Аульського водопровідного господарства за спожиту електроенергію — 203 мільйона гривень, причому тільки з початку 2006 року він збільшився на 16 мільйонів гривень.
Gorod.dp.ua на Facebook.


suzi  (19.06.06 11:50): A I ne plachu za gor. vodu i ne polzuus eu. Potomu chto i ne ponimau etih tarifov. Vse obman. Poschitat ne mogut. I ,okazuvaetsa, vse vremua im chto-to dolgna. A zarplata pri etom........ sami znaete kakaya.
Obbiraut oni nas postoyanno, a sami millionerami stanovyatsa.
Ответить | С цитатой
Vit  (19.06.06 08:29): В советское время такие объекты как водозаборы считались полувоенными, а сейчас, можно подумать, Облэнерго - это другое государство! Хочу город отключу, хочу воинскую чать... Ответить | С цитатой
XALAIM_811  (16.06.06 12:15): Молодец "пересічна" гражданка! Может всем плательщикам так сделать и тогда посмотрели бы какие убытки понесло Облэнерго по искам. Почему-то бастовать, по поводу невыплаты заработной платы некоторым категориям трудящихся запрещают, а вот нагнуть этих трудящихся можно и принудить жить без воды можно и совершенно безнаказанно. Очень сомневаюсь , что кто-то ответит за то , что 1,5млн. жителей остались без воды без всякого предупреждения! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте