Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Роботу Ігренського полігону для складування твердих побутових відходів буде припинено

Роботу Ігренського полігону для складування твердих побутових відходів з Дніпропетровська буде припинено, а новий полігон будується у порушення вимог чинного законодавства. Про це інформагентству «Придніпров’я» стало відомо з доповіді заступника прокурора Дніпропетровської області Олега Рички на колегії на тему «Додержання вимог законодавства про відходи та прокурорського нагляду з цих питань», яка відбулася 7 червня у прокуратурі Дніпропетровської області.

За словами Олега Рички, з 1997 року офіційно припинив роботу Ігренський полігон для складування твердих побутових відходів з обласного центру, проте, він продовжує функціонувати до нинішнього часу всупереч вимогам законодавства про відходи, тому Прокуратура Дніпропетровської області готує позов щодо припинення екологічно небезпечної діяльності цього об’єкту.

Водночас Олег Ричка зазначив, що будівництво нового муніципального полігону розпочато всупереч вимогам чинного законодавства — без проекту, виділення земельної ділянки, відповідного договору оренди, позитивних висновків екологічної та санітарно-гігієнічної експертизи.

«До того ж, будівництво ведеться на землях, які були зарезервовані для подальшого заповідання. Прокуратурою області в грудні 2005 року було винесено припис начальнику Управління екоресурсів Дніпропетровської області, Дніпропетровському міському голові щодо уточнення питань про віднесення цієї земельної ділянки, зарезервованої для подальшого заповідання, проте, до теперішнього часу це питання не вирішено», — доповів Олег Ричка.
Gorod.dp.ua на Facebook.


andr  (09.06.06 09:39): Да-да Не пишут гады.Вместо завода по переработке,являюшегося гарантом экологической чистоты(который готовы построить нерезиденты),я точно знаю,что готовы и людей знаю.О чем блин думают эти пердуны в креслах. Ответить | С цитатой
ANDY  (09.06.06 08:34): А кто-нибудь знает где запланирована новая свалка? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте