Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відбудуться всеукраїнські змагання з лову хижої риби спінінгом

9-11 червня на акваторії р. Дніпро у Дніпропетровську, у районі житлового масиву Придніпровськ, відбудуться всеукраїнські змагання з лову хижої риби «VIIІ Відкритий Кубок Дніпра з лову хижої риби спінінгом». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили організатори змагань — риболовний клуб «Цвет» (Дніпропетровськ).

За словами президента риболовного клубу «Цвет» Ігоря Алєніна, змагання відбудуться у двох дисциплінах: троллінгу (ловля на «доріжку») та джигу (спортивний спінінг).

У змаганнях візьмуть участь більше 40 команд з Дніпропетровська, Запоріжжя, Білої Церкви, Донецька, Кременчука, Полтави, Одеси та інших міст.

Акваторія змагань обмежена Мерефо-Херсонським, Південним та Усть-Самарським мостами.

Окрім риболовного клубу «Цвет» співорганізаторами змагань є дайв-клуб «СМАК-Д» та риболовний клуб «Барракуда». За результатами змагань судді визначать найуспішніші команди, які отримають призи від спонсорів у різних номінаціях, найцінніші з яких — надувний човен та підвісний мотор.

Реєстрація учасників триває до 9 червня.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», минулі змагання «VII Відкритий Кубок Дніпра з лову хижої риби спінінгом» проходили поблизу с. Любимівка Дніпропетровського району Дніпропетровської області 29-30 жовтня 2005 року, тоді у змаганнях взяли участь 43 команди.

За результатами двох днів змагань, кращою командою в троллінгу стала команда «Бубири» (Дніпропетровськ) у складі Ігоря Лінчевського та Дмитра Гуріна — їх результат склав дев’ять судаків та щук загальною вагою 24 кілограми 100 грамів. Перше місце в джигу посіла команда «Карат» (Дніпропетровськ) у складі Євгена Зайцева та Вадима Генова — їх результат склав 11 судаків загальною вагою 12 кілограмів 370 грамів.

У номінації «За найбільший трофей» перемогла команда «Кум і К°» (Дніпропетровськ), впіймана ними щука важила 13 кілограмів 200 грамів і пізніше була визнана найбільшою впійманою щукою на Дніпропетровщині у 2005 році.

Довідка: Громадська організація риболовний клуб «Цвет» була офіційно зареєстрована у 2004 році, хоча неформально існувала з 2000 року. Організація нараховує 1000 членів. Метою діяльності риболовного клубу «Цвет» є популяризація спортивної рибної ловлі, збереження екосистеми Дніпра та боротьба з браконьєрством.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Dрон  (07.06.06 14:38): А что, пираньи ещё остались? :() бугагага Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте