Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Огляд-конкурс «Кращий галузевий музей Дніпропетровської області»

На Дніпропетровщині розпочався огляд-конкурс «Кращий галузевий музей Дніпропетровської області». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

За інформацією прес-служби, згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації, цей конкурс проводиться з 1 травня по 24 серпня з метою збереження національної історико-культурної спадщини та подальшого розвитку музейної галузі на Дніпропетровщині і має на меті сприяти підвищенню ролі галузевих музеїв у культурному житті регіону, національно-патріотичному вихованню молоді та ін.

Як поінформували в прес-службі, в огляді-конкурсі беруть участь галузеві музеї різних установ, навчальних закладів, підприємств, організацій, які висвітлюють історію певної сфери життя суспільства, розповідають про її кращих представників, дають уявлення про стан і розвиток даної сфери виробництва, життєдіяльності людини.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте