Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Владі Дніпропетровської області рекомендовано утриматися від порушення конкуренційного законодавства на ринку пасажирських перевезень автотранспортом

Дніпропетровське обласне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) рекомендувало органам влади Дніпропетровської області утриматися від вчинення порушення конкуренційного законодавства на ринку пасажирських перевезень автотранспортом та суміжному з ним ринку автостанційних послуг. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у Дніпропетровському обласному відділенні АМКУ.

За інформацією Дніпропетровського обласного відділення АМКУ, відповідну рекомендацію надано Управлінню транспорту, зв’язку та розвитку інфраструктури Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Дніпропетровської облдержадміністрації та 13 міськрадам Дніпропетровської області.

Зокрема, управлінню облдержадміністрації та органам місцевого самоврядування запропонувало доопрацювати умови проведення конкурсів на перевезення пасажирів, визначити прозорий підхід та відповідні критерії оцінки щодо визначення переможця конкурсу. Крім того, їм рекомендовано дотримуватися законодавства при формуванні складу конкурсних комітетів та обов’язково проводити аналіз фактичного пасажиропотоку.

Як пояснили інформагентству «Придніпров’я» фахівці Дніпропетровського обласного відділення АМКУ, надані рекомендації містять застереження щодо найтиповіших порушень, що протягом певного часу були допущені органами влади області, та мають стати «профілактичним засобом» для недопущення подібних порушень у подальшому.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Ангел  (26.06.06 10:49): Самое важное чтобы остались часные предприниматели в этом бизнесе, если останутся одни крутые , тогда и монополизируют они этот рынок , и будет та же ситуация, что и с бензином и с энерго ресурсами - антимонопольный камитет в этой ситуации безсильный, и будем за проезд платить энную сумму . Ответить | С цитатой
Удивленный  (05.06.06 22:08): А я то думаю, чего то в последнее время маршрутки прут на красный свет сфетофов, как быки? Даже крутые джипы отдыхают при проезде на Красный! Теперь понятно! Наша власть озаботилась, чтобы мы (рядовые участики дорожного движения) не мешали ихним заработкам. Ответить | С цитатой
X10  (05.06.06 13:10): насчет взяток - это точно Ответить | С цитатой
Ars  (05.06.06 11:06): "Запропановано", "рекомендувало", "надані рекомендації"... А где "стягнуто штраф", "звільнено з посади", "притягнуто до карної відповідальності"?
Мда короче народ как скотовозами маршрутки были так и останутся. От подобных заявлений ждёшь только повышения платы за проезд - чтоб антимонополистам взятки окупались!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте