Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

До Дня захисту дітей приурочено десятки культурно-мистецьких заходів

1-го червня у Дніпропетровську пройдуть десятки культурно-мистецьких заходів, приурочених до Дня захисту дітей. Про це повідомила прес-служба Дніпропетровської міської ради з посиланням на інформацію управління освіти і науки виконкому міської ради.

Як поінформували в прес-службі, відкриття свята відбудеться на площі перед будівлею міськради о 10.00 — міський голова Іван Куліченко вручить путівки на відпочинок до Криму і Києва переможцям конкурсів «Я і мій дружний клас», «Театральні обрії» «Мандрівка до країни Цікавинки», «Екотворчість», «Зоряне коло», а також — міського конкурсу загонів юних інспекторів руху і фестивалю дружин юних пожежників-рятувальників та конкурсу для обдарованих дітей «Собори наших душ».

За повідомленням прес-служби, у парку імені Лазаря Глоби цього дня відбудуться концерт кращих дитячих колективів Амур-Нижньодніпровського, Індустріального, Кіровського, Красногвардійського та Самарського районів міста, виставка декоративно-прикладного мистецтва «Місто майстрів» (виробів з бісеру, глини, ниток), показові виступи переможців обласних фестивалів «Юних інспекторів руху» і «Юних пожежників»; конкурс малюнків на асфальті «Хай живуть, усмішкою зігріті, наші українські діти!», а також спортивні змагання «Козацькому роду – немає переводу» і виставка дитячої технічної творчості із запуском моделей яхт на воді.

У парку ім. Т. Г Шевченка заплановано провести концерт дитячих колективів «Літо в подарунок», розважально-ігрові програми «Школа чарівників», виставку декоративно-прикладного мистецтва «Місто майстрів» (шкіл Бабушкінського і Жовтневого районів); екскурсійну програму «Казковий зоопарк».

Парк ім. Богдана Хмельницького 1-го червня запросить на виставку дитячих робіт студії образотворчого мистецтва Палацу культури машинобудівників та концерт колективів дитячої музичної школи № 5, а парк ім. Леніна — на конкурс малюнків на асфальті, спортивні змагання «Веселі старти», розважальну гру «Щасливе дитинство» та концерт кращих дитячих колективів Ленінського району.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте