Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Дніпропетровщині презентовано проект п’ятирічної Обласної програми роботи з кадрами в органах державної влади

На Дніпропетровщині розроблено проект Обласної програми роботи з кадрами в органах державної влади і місцевого самоврядування на 2006-2010 роки. Презентація Програми відбулася на засіданні Координаційної ради з питань державної служби 23-го травня.

За словами одного з розробників цього документу, директора Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Сергія Серьогіна, програма розрахована на професіоналізацію державної служби на Дніпропетровщині і приведення її у відповідність до сучасних європейських стандартів.

Як зазначив науковець, реалізація запропонованого проекту передбачає, зокрема, аналіз існуючої ситуації в кадровому забезпеченні державної служби в регіоні, створення об’єктивної системи відбору кадрів та дієздатного кадрового резерву, впровадження системного професійного навчання державних службовців, забезпечення соціальних гарантій для них, тощо.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», презентована програма має стратегічний характер і має бути втілена у життя упродовж найближчих п’яти років, однак її адаптація розпочнеться уже цього року.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте