Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У області на 1 тис. жінок припадає 22 аборти

У Дніпропетровській області на 1тис. жінок фертильного віку припадає 22 аборти. Про це завідувач Дніпропетровського обласного центру планування сім’ї Світлана Бондаренко повідомила на прес-конференції, що відбулася 19 травня у Дніпропетровську.

За словами Світлани Бондаренко, зараз в області спостерігається тенденція до зниження кількості абортів, так у 80-ті роки минулого століття статистика фіксувала кількість абортів на рівні 134 на одну тисячу жінок, п’ять років назад — 80-90 на одну тис. жінок фертильного віку. Але, незважаючи на тенденцію до зменшення, цей показник залишається достатньо високим, порівняно із ситуацією в європейських країнах, де кількість абортів дорівнює 2-4 випадки на 1 тис. жінок.

Також, як відзначила Світлана Бондаренко, в Дніпропетровській області зростає кількість перших абортів, а також других та третіх абортів у жінок, котрі ще не народжували дітей.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ses  (05.06.06 19:25): и по какой методике определяли эти цифры? Ответить | С цитатой
Глюкс  (26.05.06 14:39): Лучше - шипованной! Ответить | С цитатой
Максим  (22.05.06 09:41): Надо к государственному пособию на рождение ребенка 8000 грн. добавить еще 1 ноль. Тогда будет как в России, чтобы женщины не боялись оставлять детей себе,если мужчина боится ответственности.А вообще-то,не хотите детей-пользуйтесь резиной. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте