Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сесія Дніпропетровської обласної ради V скликання може бути визнана недійсною

У роботі сесії Дніпропетровської обласної ради V скликання оголошено ще одну перерву.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», друга частина засідання сесії тривала близько півтори години, і на ній депутатам вдалося ухвалити тільки одне рішення — щодо кількості членів лічильної комісії, яка рахуватиме бюлетені під час голосування за кандидатуру голови обласної ради. Більшістю голосів (51 – «за») було ухвалено рішення, що до складу цієї комісії увійде 13 осіб за квотами фракцій.

Голова обласної організації Партії регіонів, депутат обласної ради Олег Царьов звинуватив у непрофесіоналізмі головуючого на засіданні сесії голову обласної територіальної виборчої комісії Анатолія Галку, зокрема, у тому, що він нечітко ставить питання на голосування.

Водночас представник юридичного відділу обласної ради заявила, що сесія взагалі може бути визнана недійсною, адже протокол сесії не вівся, робота сесії не стенографувалася і не записувалася на плівку, бо сформований секретаріат не подбав про організацію цього аспекту роботи.

У другій частині пленарного засідання кількість присутніх у залі депутатів було перераховано у ручному режимі. Їх виявилося 99 (відсутній лише Павло Лазаренко) замість 52, які були зареєстровані на початку сесії за допомогою електронної системи «Рада».

Довідка: Дніпропетровська обласна рада 5-го скликання налічує 100 депутатів. За даними Дніпропетровської територіальної виборчої комісії, за підсумками голосування по всіх округах області, крім 7-го (м. Нікополь), де вибори визнані недійсними, до нового складу облради пройшли 39 кандидатів від Партії регіонів, 18 — від Блоку Юлії Тимошенко, 17 — від Блоку Лазаренка, 9 — від блоку «Наша Україна», 7 — від Комуністичної партії України, по 5 — від Блоку Наталії Вітренко «Народна опозиція» та «Народного блоку Литвина».
Gorod.dp.ua на Facebook.


fin analitik  (22.05.06 15:54): так ведь прийдет, ему хватит помощи Коммунистов и Блока Витренко Ответить | С цитатой
правдолюб  (19.05.06 00:13): Если осталось хоть немного совести , озвучте какие цифры вам предлогают? За что сражаетесь? Ответить | С цитатой
2 НОМО  (18.05.06 16:03): "СОВСЕМ НЕ ДЕТСКИЙ...ЕСЛИ ПРИДЕТ ЦАРЕВ - НЕКОТОРЫМ БИЗНЕС-СТРУКТУРАМ СТАНЕТ СЛОЖНЕЙ ...
"

А если не придет - сложней будет другим бизнес-структурам.
Ответить | С цитатой
НОМО  (18.05.06 15:01): СОВСЕМ НЕ ДЕТСКИЙ...ЕСЛИ ПРИДЕТ ЦАРЕВ - НЕКОТОРЫМ БИЗНЕС-СТРУКТУРАМ СТАНЕТ СЛОЖНЕЙ ... Ответить | С цитатой
4dimka  (18.05.06 11:40): Где прочитать фамилии депутатов? Ответить | С цитатой
Василий  (18.05.06 11:25): РАЗВЕЛИ БАРДАК !!!!! Ответить | С цитатой
A  (18.05.06 11:24): детский сад! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте