Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Застосування нових підходів та технологій для отримання стабільного прибутку

Застосування нових підходів та технологій для отримання стабільного прибутку
Вперше в Україні 15 -17 червня 2006 року експерти Програми з Охорони Довкілля та Комісії зі Сталого Розвитку Організації Об’єднаних Націй (ООН) та Британської Ради, відділу культури Посольства Великої Британії в Україні, проводять міжнародну конференцію для представників українського та міжнародного бізнесу з метою втілення пілотних програм зі сталого виробництва та споживання в Європі, розширення можливостей зацікавлених сторін у ефективному партнерстві для реалізації практичних проектів із застосуванням нових підходів та технологій для отримання стабільного прибутку.

Можливості:

Конференція надасть можливість зустріти багато людей, зацікавлених у просуванні ідей сталого виробництва і споживання в Україні – експертів-практиків з різних країн Європи, підприємців та посадовців, потенційних інвесторів та представників міжнародних впливових організацій, які візьмуть участь у обговоренні ідей та проектів для подальшої співпраці. У конференції беруть участь експерти зі Сполученого Королівства, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Швейцарії, Чехії, Франції та України.

Цільова аудиторія:

Участь у конференції буде однаково корисною для директорів підприємств, керівників напрямків та відділів зі стратегічного розвитку, аналітичних департаментів, фінансових та комерційних директорів, радників з питань інновацій, представників органів влади, що відповідають за прийняття рішень, та інвесторів.

Наприкінці конференції, учасникам буде видано свідоцтво міжнародного зразка.

Просимо підтвердити можливість Вашої участі у конференції за тел.
(056) 370-95-72, або електронною поштою: [email protected]
до 1 червня 2006 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте