Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Презентація порталу відкритих ресурсів

У Дніпропетровську 17 травня відбудеться презентація порталу відкритих ресурсів — Інтернет-порталу, на якому розміщено відкрите програмне забезпечення, яким можуть скористатися громадські організації, державні установи, бізнес-структури, засоби масової інформації. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила консультант з інформаційно-консультаційних технологій проекту «Мережа громадянської дії в Україні» (UCAN) Наталя Стаднічук.

За словами Наталі Стаднічук, портал відкритих ресурсів покликаний запропонувати зацікавленим користувачам іформаційно-комунікаційних технологій безкоштовні або дешеві програмні продукти, аби організації мали змогу ефективно використовувати ресурси, не витрачаючи зайві кошти на придбання дорогих програмних продуктів та мати можливість вільно обмінюватися програмними продуктами.

Як зазначила Наталя Стаднічук, ресурсів, присвячених відкритому програмному забезпеченню, доволі багато, проте, більшість із них спрямована на аудиторію фахівців у цій галузі — програмістів, системних адміністраторів, а ресурсів для непідготовлених користувачів майже немає.

«Ми намагалися створити такий ресурс, який допоможе організаціям зрозуміти, що таке відкриті ресурси, у чому їх концептуальні відзнаки від дорогого програмного забезпечення, як це можна використовувати — тобто практичні інструменти», — заявила Наталя Стаднічук.

За її словами, презентація відбудеться о 15 годині в приміщенні Дніпропетровського монтажного технікуму (вул. Столярова, 8, ауд. 14). Для участі у презентації необхідно подати заявку до 16 години 16 травня за телефоном (0562) 36 75 22, (067) 99 22 981, або електронною поштою [email protected]

Адреса порталу відкритих ресурсів: opensoftware.org.ua
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте