Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

12 травня на Дніпропетровщині вперше на офіційному рівні відзначили День матері

12 травня в Дніпропетровській області вперше на офіційному рівні відзначили День матері, у святкуванні якого взяли участь більше 500 жінок. Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», на урочистості до Дніпропетровського музично-драматичного театру ім. Шевченка було запрошено більше 500 багатодітних матерів, жінок-ветеранів та активісток жіночого руху.

З вітальним словом до присутніх звернулися перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Альохін та заступник голови Дніпропетровської обласної ради Алла Малая, які відзначили зростаючу роль жінки у суспільно-політичному житті українського суспільства і вручили документи про присвоєння звання «Мати-героїня України» двом жінкам — одна має 11 дітей, інша — 12.

Як зазначив в інтерв’ю журналістам Володимир Альохін, нині на Дніпропетровщині проживають 18,5 тисяч багатодітних матерів, кожна з яких щомісяця отримує від держави, в середньому, 200 гривень на одну дитину.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте