Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Бригади «Дніпроводоканалу» розпочали включення водопровідних насосних станцій, відключених від енергопостачання 10 травня

Бригади Міського комунального виробничого підприємства «Дніпроводоканал» розпочали включення водопровідних насосних станцій, що були відключенні від енергопостачання 10 травня. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив головний енергетик «Дніпроводоканалу» Михайло Шкарапут.

За інформацією Михайла Шкарапута, очікується, що вже ввечері водопостачання буде відновлене повністю.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», з 10 травня внаслідок відключення низки водопровідних насосних станцій «Дніпроводоканалу» від електроенергії, без води залишилися міська клінічна лікарня №4, 32 житлових будинки, дві школи, чотири дитсадки та трудова виправна колонія на житловому масиві Західний; до двох десятків житлових будинків по вул. Ленінградській та пр. Кірова, військове містечко на житловому масиві Аеропорт, профілакторій «Лісний», тощо.

За словами Михайла Шкарапути, ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго» сьогодні вранці було надано гарантійний лист — зобов’язання «Дніпроводоканалу» 100% погасити вартість спожитої в травні електроенергії (близько 4 млн 700 тисяч гривень). Після цього було дано команду розпочати постачання електроенергії об’єктам «Дніпроводоканалу».

Наразі борг «Дніпроводоканалу» за спожиту в 2006 році електроенергію складає 3 млн 800 тисяч гривень.

У той же час, як відомо, «Дніпрообленерго» має намір 11 травня розпочати відключення 79 насосних станцій, що знаходяться на балансі теплопостачальних організацій. У разі відключення цих насосних станцій, без холодної води залишаться практично всі висотні будинки Дніпропетровська.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Глюкс  (19.05.06 14:14): Правильно! И еще надо "хатынки" облэнерговского начальства отключить от водопровода и канализации! И причина подходящая есть: "Патамушта СВОЛОЧЧЧЬ!" Пусть ходят в памперсах и моются газировкой! Монополисты хреновы! Ответить | С цитатой
Gor  (13.05.06 21:57): Товарищи "бригадиры" из "Днепроводоканала" !!!!! Хочу внести Вам предложение , от которого, думаю, трудно отказаться. Я подозреваю, что когда отключают от электроснабжения насосные станции, то явно не те, которые качают воду в шикарное высотное здание "Облэнерго" на Запорожском шоссе. А предложение такое: при следующем фортеле со сторны облэнерго
немедленно отключить подачу воды в это здание и посмотреть через сколько высокие и в прямом и в переносном смысле начальники и персонал (думаю, немаленький судя по размеру здания) не смогут посещать места общего пользования и аналогичные места в комнатах "отдыха" начальников. Мне кажется,что недели хватит с головой (а может и раньше). И неизвестно кто к кому ещё побежит на поклон. А для пущего эффекта можно ещё и слив в канализацию от здания заглушить,наверное, и это по силам водоканалу. А вобще-то товаризи зажрались, такую "сиротскую" обитель себе отгрохали и это при ихних стонах,что им не платят и они чуть ли не банкроты.
Ответить | С цитатой
ЖК  (12.05.06 12:54): Мля, выражение-то какое придумали: "Бригади «Дніпроводоканалу»"... Где мы живем??? Ответить | С цитатой
Сантехник  (12.05.06 12:30): "У той же час, як відомо, «Дніпрообленерго» має намір 11 травня розпочати відключення 79 насосних станцій, що знаходяться на балансі теплопостачальних організацій. У разі відключення цих насосних станцій, без холодної води залишаться практично всі висотні будинки Дніпропетровська"

Ацтой. Упадет давление воды, и на верхних этажах ее не будет. Это не занчит, что воды не будет ваще. Не шарите - не пишите, я всегда знал, шо журналисты любят дешевые сенсации.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте