Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Компанія Mittal Steel оголосила про спонсорську підтримку Української футбольної асоціації у тендері на проведення Євро-2012

Компанія Mittal Steel оголосила про спонсорську підтримку Української футбольної асоціації у тендері на проведення Євро-2012
Компанія Mittal Steel оголосила про надання генеральної спонсорської підтримки Українській футбольній асоціації, яка подала заявку на участь у тендері з проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в The PBN Company (Київ), що є інформаційним партнером Mittal Steel в Україні.

За інформацією The PBN Company, посередниками спонсорської угоди виступили компанії TWI, IMG Media company та World In Motion.

«Чемпіонат Європи, який відбувається кожні чотири роки, є однією із найважливіших подій у світовому футболі. Україна спільно із футбольною асоціацією Польщі вперше подають заявку на проведення такої престижної та визначної події. Раніше Mittal Steel вже оголошувала про надання генеральної спонсорської підтримки Польській футбольній асоціації», — повідомили в The PBN Company.

Як стало відомо, суперниками України та Польщі будуть футбольна асоціація Італії, а також футбольні асоціації Хорватії та Угорщини (спільно). Переможця буде оголошено у грудні 2006 року.

«Перемога у тендері на проведення Чемпіонату Європи з футболу надала б Україні унікальну можливість провести світову спортивну подію безпрецедентного значення. Це матиме подвійний ефект, як економічний (з точки зору необхідності розвитку інфраструктури), так і надасть можливість громадянам України насолодитися цією фантастичною подією», — відзначив президент та головний фінансовий директор компанії Mittal Steel Адітья Міттал.

Як вважає генеральний директор «УФІ», комерційного партнера ФФУ, Олег Шкреба, підтримка глобальної компанії зі світовим ім’ям, якою є Mittal Steel, значно підвищила шанси України на перемогу в тендері.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ЖК  (12.05.06 12:51): Любители футбола нашлись: спонсировать "Кривбасс" они не желают, а тут готовы. Пиарщики хреновы. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте