Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
13:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За останні п’ять днів на Дніпропетровщині випала місячна норма опадів

За останні п’ять днів — з 4-го по 9-те травня — на Дніпропетровщини випала місячна норма опадів — понад 45,5 мм. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив завідувач відділом рослинництва і насінництва Головного управління агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Василь Приходько.

За словами Василя Приходька, якщо раніше посівну кампанію в області планували завершити до 9-го травня, то тепер через несприятливі погодні умови вона затягнеться ще на кілька днів.

Як поінформував завідувач відділом, на сьогодні недосіяними залишаються близько 15-ти відсотків площ, запланованих під ярові культури.

За інформацією посадовця, найсуттєвіше дощі й зниження температури повітря вплине на посів сої, яку можна висаджувати за умов середньодобової температури близько 14-ти градусів, між тим? цими днями нічна температура повітря по області опускалася до +5…+7.

Як зазначив Василь Приходько, у декількох районах, де цими днями випало найменше опадів — Межівському (22 мм) та Покровському (29 мм) посівні роботи тривають і нині, водночас у Синельниківському районі, де рівень опадів упродовж п’яти днів майже вдвічі перевищив місячну норму (80 мм) весняно-польові роботи перервано на кілька днів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Фаина  (11.05.06 23:09): давайте устроим там сауну-скока места пропадает!или охоту на уток для крутых Ответить | С цитатой
A  (11.05.06 13:28): предлагаю растить рис ;) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте