Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
12:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Офіційні урочисті заходи до Дня Перемоги на Дніпропетровщині розпочнуться 5 травня

Офіційні урочисті заходи до Дня Перемоги на Дніпропетровщині розпочнуться 5 травня
Офіційні урочисті заходи, присвячені 61-ій річниці Великої Перемоги, на Дніпропетровщині розпочнуться 5 травня із вручення (о 10.00.) головою облдержадміністрації Надією Дєєвою 20-ти спецавтомобілів інвалідам Великої Вітчизняної війни. Про це заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Орина Сокульська повідомила на спільній прес-конференції із заступником голови облдержадміністрації Віктором Сергєєвим 4 травня.

За інформацією Орини Сокульської, об 11-ій годині цього ж дня Надія Дєєва має намір провести урочистий прийом ветеранів війни, у той самий час у Дніпропетровському державному музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка стартує фестиваль ветеранських хорів «Світло вічного вогню».

Як зазначила заступник голови облдержадміністрації, 6-го травня у Дніпропетровську відбудуться дві мистецькі акції, приурочені до 61-ої річниці Перемоги: о 14.00. відкриється виставка робіт художників-ветеранів у Дніпропетровському художньому музеї, а о 16.00. розпочнеться святкова вистава у Дніпропетровському театрі опери та балету «Это танго в июне…».

Безпосередньо 9-го травня, за словами Орини Сокульської, в обласному центрі пройдуть два офіційні заходи за участю голови облдержадміністрації Надії Дєєвої та міського голови Івана Куліченка — покладання квітів до монумента Вічної Слави та відвідини госпіталю для ветеранів на території Обласної клінічної лікарні ім. Мечнікова.

Як наголосила Орина Сокульська, цього року обласна влада, з огляду на похилий вік ветеранів, вирішила обмежити кількість виїзних святкових заходів, провівши їх «у місцях проживання ветеранів», усім головам райдержадміністрацій та міським головам дано доручення до свята упорядкувати місця військових поховань і організувати урочистості 9-го травня.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Z  (09.05.06 02:48): Какие парады?! Провести старичков строем, кому это в радость? Или им концерт попсы на площади Ленина интересен шибко? Ответить | С цитатой
Анна  (08.05.06 10:30): К сожалению, на вашем сайте я так и не нашла информацию о проведении концертов, парадов в нашем городе. Возможно это связано с их фактическим отсутсвием? И это уже не первый раз. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте