Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Якість гри футболістів «Дніпра» в матчі «Дніпро» — «Спортул» не влаштувала тренерський штаб команди

Якість гри футболістів команди «Дніпро» (Дніпропетровськ) у контрольному матчі «Дніпро» — «Спортул» (Бухарест, Румунія), який відбувся 14 лютого в рамках другого учбово-тренувального збору «Дніпра» в Туреччині, не влаштувала тренерський штаб дніпропетровської команди. Про це повідомила прес-служба Футбольного клубу «Дніпро».

За інформацією прес-служби, протягом більшої частини часу матчу домінував «Спортул». У результаті в середині другого тайму на 65-ій та 68-ій хвилинах футболісти румунської команди провели у ворота «Дніпра» два м’ячі. І лише наприкінці зустрічі футболісти «Дніпра» зуміли зрівняти рахунок, забивши на 83-ій (Іван Котенко) та 85-ій (Дмитро Михайленко) хвилинах голи у ворота суперника. Кінцевий рахунок матчу — 2:2.

За даними прес-служби, «Дніпро» у матчі проти румунського «Спортула» виступав у наступному складі: В’ячеслав Кернозенко, В’ячеслав Сердюк (Денис Андрієнко, 46), Андрій Русол, Сергій Матюхин, Володимир Єзерський, Олег Шелаєв (Дмитро Михайленко, 70), Сергій Назаренко, Георгій Пєєев (Сергій Мотуз, 73), Дмитро Семочко, Олександр Рикун (Олександр Мелащенко, 46), Сергій Корниленко (Іван Котенко, 64).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте