Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Стійкий розвиток Європи залежить від України

Вперше представники Українських громадських організацій були запрошені до участі у Регіональному Форумі ООН з питань сталого розвитку, що проходив в Женеві 15-16 грудня 2005 року. Дніпропетровський регіон був представлений Молодіжною Екологічною Лігою Придніпров’я (МЕЛП) та Дніпропетровською Обласною Екологічною Асоціацією „Зелений світ”. Залучення українських спеціалістів до роботи форуму ООН дає змогу впливати на рішення, що стосуються як нашої країни, так і всього Європейського регіону.

Засоби масової інформації запрошуються на прес-конференцію присвячену результатам форуму та їх подальшої реалізації у нашому регіоні 22 грудня 2005 року, 11:00, вул. Московська, 6 кім. 212.

На прес-конференції буде висвітлено хід та результати Форуму, ключові позиції делегацій різних регіонів Європи та перспективи для України втілення намічених рішень. Безпосередні учасники Регіональному Форумі ООН з питань сталого розвитку нададуть для висвітлення у ЗМІ інформацію, яка стосується як України в цілому, так і нашого регіону:

- перспективи залучення інвесторів і донорів до розбудови Дніпропетровського регіону;
- ядерна енергетика в контексті сталого енергозабезпечення;
- екологічно орієнтований розвиток промисловості України;
- зміни клімату: плюси та мінуси для України;

У прес-конференції візьмуть участь:

Виконавчий директор ДОЕА „Зелений світ”, член програмного комітету міжнародного альянсу АНПЕД Олексій Ангурець та міжнародний координатор МЕЛПу, член програмного комітету міжнародного альянсу АНПЕД Алла Литвиненко.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Алли Литвиненко, МЕЛП, за тел. 8 067 567 6077, e-mail: [email protected] та Олексія Ангурця, Зелений Світ, за тел. 8 067 5617364, e-mail: [email protected]

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте