Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міський голова Іван Куліченко вітав дітей з Днем Святого Миколая

Довгоочікуване свято зібрало дітлахів з усіх районів Дніпропетровська. Кожен з них прийшов зі своєю потаємною мрією. Деякі вже втілилися у життя.

З давнини діти чекають від Святого Миколая подарунків. Хто мріє про новий СD-плеєр, а хто про щастя, як ця маленька дівчинка. Зала Будинку культури “Металург” була освітлена не тільки потужними прожекторами, а й дитячими посмішками. В очах дітлахів – надія на казку. Останній штрих – яскраве дійство на сцені. А от мера Івана Куліченка діти вітали гучними оплесками.

А на цих дітей, окрім солодощів, чекав ще один подарунок – незабаром у притулку “Барвінок” буде добудовано каналізацію. Як не парадоксально, але отримати новий колектор для притулку значно важливіше за цукерки та іграшки, адже це дасть змогу суттєво покращити умови проживання дітей не на один рік.

Іван Куліченко завітав сюди, аби перевірити хід робіт з прокладання каналізаційного колектора. За його словами, міська влада й надалі буде робити все можливе, аби діти перебували в нормальних умовах.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте