Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Приріст виробництва у машинобудуванні Дніпропетровщини — понад 18%

За 11 місяців 2005 року приріст виробництва у машинобудівному комплексі Дніпропетровщини склав понад 18%. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Головному управлінні економіки Дніпропетровської облдержадміністрації.

За даними Управління, зростання обсягів випущеної продукції було обумовлене, передусім, зростанням виробництва на підприємствах, що займаються виробництвом автомобільного транспорту (у півтора рази), електричних машин й апаратури (в 1,4 рази), телевізорів (в 1,3 рази), а також верстатів (на 34,4%), кухонних плит (майже на 30%), машин для металургії (на 22,5%) та електровозів (на 27,3%).

Як поінформували в Управлінні, з початку року більш ніж на 15%, у порівнянні з минулим роком, вироблено залізничних і трамвайних локомотивів та рухомого складу, а кількість збудованих повітряних та космічних літальних апаратів збільшилася на 13,3%.

Довідка: За даними Дніпропетровського обласного управління статистики, у 2004 році обсяги випущеної продукції машинобудування зросли на 126 % у порівнянні з 2003-ім роком.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте