Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Органіст Олександр Фісейський у Дніпропетровську

Заслужений артист Росії Олександр Фісейський виступить 20 грудня о 18.00. з програмою «Різдвяна музика для органа Йоганна Себастьяна Баха» у Дніпропетровському Будинку органної та камерної музики. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила адміністрація Будинку органної та камерної музики.

За інформацією адміністрації, цим концертом Олександр Фісейський відкриє XIX фестиваль «Грудневі вечори «Музика при свічках», який продовжиться до 29 грудня.

Довідка: Олександр Фісейський народився у 1950 році у Москві, у 1975 році закінчив Московську консерваторію по класу фортепіано. Концертну діяльність розпочав 1980 року.

Олександр Фісейський — професор Академії музики ім. Гнесіних, один із провідних органістів Росії, входить до першої десятки найбільш висококваліфікованих органістів у всьому світі. Володар великої кількості призів на міжнародних конкурсах органістів, член журі міжнародних конкурсів у Великобританії, Німеччині, Росії. До його репертуару входить 20 програм «Антологія органної музики», які охоплюють період від пізньої Античності до наших днів. У виконанні Олександра Фісейського прозвучали багато прем’єр органних творів сучасних композиторів, він бере участь у престижних міжнародних фестивалях у Празі, Берліні, Відні та ін.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте