Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
06:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпродзержинська міська рада обрала нового керівника

16 грудня на п’ятому пленарному засіданні двадцятої сесії Дніпродзержинської міської ради депутати задовольнили заяву виконуючого обов’язки міського голови Дніпродзержинська, секретаря міської ради Володимира Добриніна про звільнення з посади секретаря міськради, на цю посаду затверджено Ярослава Корчевського.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», чергове подання прокурора Дніпропетровської області щодо притягнення Володимира Добриніна до кримінальної відповідальності більшістю голосів було відхилено. Для обрання секретаря міської ради, за ініціативою депутатських фракцій і груп, було висунуто чотири кандидати. Більшість голосів набрав і був обраний секретарем Дніпродзержинської міської ради депутат Ярослав Корчевський, керуючий філією „Відділення Промінвестбанку в м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області”.

Довідка: Ярослав Сільвестрович Корчевський народився 1 жовтня 1953 року на Тернопільщині. Закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут. За направленням інституту працював у Дніпродзержинському тресті „Дзержинськбуд”. Згодом завідував сектором соціальних питань, був заступником голови міськвиконкому, з 1995 року очолює філію Промінвестбанку, голова міської організації Партії національно-економічного розвитку України.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте