Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
07:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Лакшмі Міттал вперше відвідав «Криворіжсталь» в якості власника

1 грудня власник і керівник компанії Mittal Steel Лакшмі Міттал відвідав ВАТ «Криворізький гірничо-металургійний комбінат «Криворіжсталь» (Кривий Ріг, Дніпропетровська область). Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі ВАТ «Криворізький гірничо-металургійний комбінат «Криворіжсталь».

За інформацією прес-служби, це перший приїзд Лакшмі Міттала на «Криворіжсталь» після покупки комбінату. На комбінаті він зустрівся з виконуючим обов'язки голови правління Нарендрою Чодері, виконуючими обов'язки членів правління від компанії «Mittal Steel» і директорами підприємства.

Як повідомляють у прес-службі комбінату, під час зустрічі з активом підприємства, Лакшмі Міттал зазначив, що для компанії Mittal Steel придбання комбінату «Криворіжсталь» — «велика честь».

«Криворіжсталь» має для нас велике значення, тому що ми віримо в це підприємство, його великий потенціал. Ми працювали над придбанням комбінату «Криворіжсталь» 2,5 роки й у жовтні цього року виграли конкурс з приватизації комбінату в чесній і відкритій боротьбі», — заявив Лакшмі Міттал. Новий власник «Криворіжсталі» також повідомив, що в наступні кілька днів Нарендра Чодері й інші представники Mittal Steel проведуть зустрічі з усіма керівниками комбінату, щоб познайомитися з ними й вислухати їх пропозиції зі збільшення ефективності роботи підприємства. Протягом наступних трьох тижнів буде розроблятися план роботи комбінату на наступний рік з урахуванням плану розвитку компанії, що припускає подальше збільшення рівня виробництва на «Криворіжсталі».

Зокрема, як зазначають у прес-службі, Лакшмі Міттал назвав цілком можливою таку мету, як збільшення рівня виробництва комбінату на 15%. Довідка: Лакшмі Міттал народився 15 червня 1950 року в Калькутті в родині бізнесмена Мохана Лаля Міттала, власника великої сталеливарної компанії Nippon Denro Ispat. Лакшмі Міттал одержав освіту в престижному коледжі святого Ксавьєра, а потім у Калькуттському університеті.

У 1975 році Лакшмі Міттал відправився в Індонезію. Там він купив невеликий сталеливарний комбінат і організував виробництво сталі для потреб будівництва.

До початку 1990 Лакшмі Міттал заробляв майже 1 млрд доларів на рік. У середині 90-х років Міттал створив компанію LNM Holdings.
У грудні 2003 року Лакшмі Міттал оголосив про злиття LNM Holdings і Ispat International. На сьогодні володіння Лакшмі Міттала знаходяться в 14 країнах на 4 континентах.

Його статок експерти британської газети The Sunday Tіmes оцінили в 14,8 млрд фунтів (27,8 млрд доларів). Мешкає Лакшмі Міттал у найдорожчій в світі приватній резиденції. За будинок, що знаходиться між Кенсінгтонським палацом королівської родини і житлом султана Брунею, він заплатив 127 мільйонів доларів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Fedor  (05.12.05 20:01): Может, он и Днепр купит.... Ответить | С цитатой
Саша  (05.12.05 16:25): Олигархи! Смотрите, даже индеец знает что мартеновский процесс придумали в 19-ом веке. Молодец Митал, переведет все на конвертора и забросает шапками местных жлобов. Ответить | С цитатой
Паралон  (05.12.05 14:40): Молодец Лакшмі Міттал !! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте