Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
18:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

З дводенним візитом прибула делегація ділових та офіційних кіл Німеччини для участі у бізнес-переговорах з українськими підприємцями

30 листопада у Дніпропетровську розпочала роботу Україно-німецька коопераційна біржа за участю представників офіційних та ділових кіл Федеральної Республіки Німеччина (ФРН). Делегація перебуватиме на Дніпропетровщині до 1 грудня.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», делегацію очолює керівник відділу Федерального міністерства економіки та праці ФРН Петер Лоренц. До складу делегації увійшли представники 26 компаній Німеччини, що працюють у різних сферах бізнесу. Це, зокрема, компанії, що надають транспортно-експедиційні та банківські послуги, працюють у сфері машинобудування, електротехніки, юриспруденції тощо.

З української сторони участь у переговорах візьмуть близько 70 компаній.

У рамках візиту делегації ФРН, 30 листопада відбулося урочисте відкриття Днів німецької економіки в Дніпропетровській області за участю керівництва Дніпропетровської облдержадміністрації, представників галузевих управлінь облдержадміністрації, представників обласної ради, ділових та наукових кіл області. Під час цього заходу для гостей було проведено презентацію експортного та інвестиційного потенціалу Дніпропетровського регіону. Також, під час візиту німецької делегації заплановано відвідування Міжнародної промислової корпорації «Веста» та ДП «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод ім. Олександра Макарова». Крім того, 1 грудня, німецькі підприємці відвідають конкретні підприємства Дніпропетровщини, зацікавлені у співробітництві з їх компаніями.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Unicum  (02.12.05 09:20): Freundschaft uber alles! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте