Вчера, 20 октября, в Украине отмечали День повара. Не остались в стороне от праздника и воины 128-й Днепровской бригады «Дикое поле».
О том, как организовано питание на передовой, Городской сайт неоднократно рассказывал. Нашим героям готовят такие креативные повара, по которым уже сейчас плачут лучшие рестораны страны.
Разумеется, они не могли остаться в стороне от праздника. О том, как он прошел, в 128 бригаде «Дикое поле» рассказали:
«Як святкують у Збройних Силах? Щиро і від душі!
Хлопці з мінометного підрозділу привітали свого шефа з Днем кухаря тим, що наготували для нього повний стіл.
Взагалі-то Денис — не кухар. Він мінометник.
А готує він між бойовими виходами. Побратими кажуть, що коли Денис удома, вони харчуються, як у найкращих ресторанах.
Інколи навіть соромно, що свій вільний час їхній побратим проводить біля каструль, казанів і сковорідок.
Але для Дениса кухня — це магія, яку він творить сам: вона знімає стрес і водночас допомагає іншим.
“Коли я вдома — дружина теж не готує. Лише сину дозволяю допомагати, бо їжа — це чоловіча справа”.
У цю ніч він повернувся з бойового виходу й ліг спати, а зранку його чекав сюрприз від побратимів — тост на сніданок до кави й повний стіл, над яким працювали всі разом.
Побратими на війні — це родина, фундамент війська.
“Дике Поле — це сила!” — кажуть хлопці.
Сьогодні вони самі створили маленьке свято, а завтра знову триматимуть Запорізький напрямок.
Прості люди — складна робота!».
Фото – 128 бригада.
![]() |
Gorod`ской дозор |
![]() |
Фоторепортажи и галереи |
![]() |
Видео |
![]() |
Интервью |
![]() |
Блоги |
Новости компаний | |
Сообщить новость! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архив новостей |