| |«« | «« | »» | »»| | 
Минулого року «Укрзалізниця» разом із благодійним фондом Говарда Баффета запустила єдиний у своєму роді потяг.
Вагони-ресторани є у більшості пасажирських поїздів. Новий проект українських залізничників Food Train унікальний тим, що він весь є величезною кухнею.
Як повідомили на Придніпровській залізниці, під час Всеукраїнського турне Поїзд-кухня побував на головних станціях ПЗ – у Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі. Було весело та смачно!
Детальніше про новий потяг повідомили в Укрзалізниці:
«Поїзд-кухня може виробляти близько 10 000 порцій їжі на день в автономному режимі. Поїзд має 6 вагонів:
генераторний вагон (~400 кВт+власна заправна станція для автономної роботи);
вагон-холодильник з морозильною камерою для зберігання продуктів;
вагон з холодною кухнею для попередньої обробки продуктів;
вагон з гарячою кухнею для приготування фінальних страв;
вагон для персоналу поїзда з душем і пральною машиною;
багажний вагон на 27000 літрів води з фільтраційною та насосною станціями.
Food Train може автономно працювати 5-7 днів, а обладнання поїзда дозволяє готувати повноцінні страви: супи, каші, салати, мʼясо тощо. Спеціальні термобокси, встановлені всередині поїзда, дозволяють легко транспортувати вже готові порційні контейнери з їжею від поїзда-кухні до кінцевого споживача».
Фото ПЗ та Укрзалізниця.
|  | Gorod`ській дозор | 
|  | Фоторепортажі та галереї | 
|  | Відео | 
|  | Інтерв`ю | 
|  | Блоги | 
| Новини компаній | |
| Повідомити новину! | |
|  | Погода | 
|  | Архів новин |