Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 21 серпня 2025
14:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровським студентам відкривали секрети високої кухні

Дніпровським студентам відкривали секрети високої кухні

Не лише цікаво, а й смачно проходить навчання студентів Університету митної справи та фінансів Дніпра.

У плані смаколиків, щоправда, щастить не всім студентам цього вишу. А лише тим, що навчаються за спеціальністю «Ресторанно-готельна справа».

Нещодавно їх навчали премудростям приготування елітних напоїв та коктейлів, про що розповідав Міський сайт.

А тепер їм відкривали таємниці високої кухні Італії, Балкан та України.

Докладніше про це розповіли в Університеті митної справи та фінансів:

«ОПАНУВАННЯ ВИСОКОЇ КУХНІ: МАЙСТЕР-КЛАС ВІД ШЕФ-КУХАРЯ РЕСТОРАНУ ВИСОКОГО КЛАСУ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА».

Продовжився цикл практикоорієнтованих заходів для здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» УМСФ за участю досвідчених фахівців-практиків зі сфери ресторанного бізнесу, під час яких студенти набувають справжніх професійних навичок та компетентностей.

На цей раз майстер-клас проводився у приміщенні навчальної лабораторії туризму та готельно-ресторанної справи нашого університету шеф-кухарем ресторану «Артист» Джорджем Янічем, що має сербське походження.

Під час заходу шановним шеф-кухарем із застосуванням спеціального кухонного обладнання було проведено майстер-клас із приготування трьох різних національних страв, з подальшим сервіруванням та дегустуванням: ліниві вареники (українська кухня), вітело тонато (італійська кухня), чевапчичі (балканська кухня).

Усі присутні студенти брали активну участь у приготуванні та сервіруванні кожної із зазначених страв, проявляли зацікавленість, а також частково і творчу фантазію, опановуючи кулінарну майстерність. Заняття завершилось підсумковою професійною бесідою з тематики кулінарної творчості та приготування і подачі страв високої кухні.

Ми щиро вдячні усім фахівцям, що були присутні на практичному заході, головним чином шеф-кухарю Джорджу Янічу, за приділений час та увагу, за високопрофесійний та корисний для здобувачів вищої освіти майстер-клас, та виражаємо надію на продовження плідної співпраці»

.

Фото Університету митної справи та фінансів.









Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Ночував на вокзалі»: на що йдуть дніпряни, щоб придбати квитки на потяг, та як в Укрзалізниці пояснюють ажіотаж у касах (27)

•  Попри невдоволення громади: у Дніпрі на Сонячній Набережній зводять нову багатоповерхівку (11)

•  Від удару авто задимілося: у Дніпрі на Успенській площі горе-водій влетів в Audi (відео моменту) (10)

•  Першу в місті підземну школу-укриття добудовують у Дніпрі (8)

•  Активне довголіття: нова стратегія України змінює ставлення до старших людей (7)

•  Масштабні роботи на головному водогоні Дніпра: коли буде відновлено водопостачання на правобережжі міста (7)

•  Розмальовані вагони і розбиті маршрутки: що робити з вандалами у Дніпрі? (5)

•  Два райони Дніпра залишилися без води (5)

•  Правобережна частина Дніпра на два дні залишиться без води (4)

•  У поліції розпочали розслідування щодо водія-поліцейського, який евакуатором обірвав дроти та пошкодив 8 автомобілів (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
36
км. загальна протяжність колесовідбійного бруса у Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті