Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
13:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские футзалисты отобрали очки у старожила Экстра-лиги

Днепровские футзалисты отобрали очки у старожила Экстра-лиги

В третьем туре чемпионата Экстра-лиги днепровский «Атлетик футзал» в гостях сыграл боевую ничью с клубом «Кардинал-Ровно» - 2:2.

Ровненский клуб – один из старожилов элитной лиги Украины по футзалу. Но наши земляки уже имели опыт игр с ним в рамках предсезонной подготовки.

Подробней о боевой ничьей в Ровно «Атлетик футзал» сообщил:

«Кардинал-Рівне» (Рівне) - «Athletic Futsal» (Дніпро) 2:2 (1:1)

 «Athletic Futsal»: Хомяк – Васильєв, Щур, Сторожук, Зінгель – Іванов (кап), Нагорний, Калашник, Виставной – Файдор, Галич, Делятинський, Мормуль.

Голи: 1:0 - Скибчик (10), 1:1 – Файдор (10, пас Хомяк), 1:2 – Файдор (30, пас Галич), 2:2 – Ланко (35).

Черговим суперником дніпрян у Favbet Екстра-лізі став старожил елітного дивізіону «Кардинал-Рівне», з яким «Athletic Futsal» зустрічався у серпні в рамках «Кубка Нескорених», і тоді підопічні Олександра Кабаненка завдали поразки супернику у Рівному з рахунком 3:0.

Вперше у цьому сезоні наставник дніпрян вирішив зіграти у три четвірки, а крім того на останній межі довірив місце Хомяку, а не Мещерякову, котрий після гри проти «Сухої Балки» потрапив до символічної п’ятірки туру.

І головний тренер в обох випадках точно не помилився, адже Микола став одним з кращих гравців у звітній зустрічі, а обидва голи дніпровського клубу забила саме третя четвірка. Але про все по порядку.

Зі стартовим свисток гості дуже щільно почали діяли проти суперників, на що одразу відреагували арбітри – вже за півтори хвилини від початку матчу дніпряни мали у пасиві три фоли і жовту картку.

Але перші небезпечні моменти створили саме гравці «Athletic Futsal»: спочатку Виставной з пасу Нагорного неточно пробив з вигідної позиції, а після розіграшу кутового буквально з метру від лінії воріт простріл замикав Файдор, але йому завадив захисник і м’яч, якимось дивом, пішов вище поперечини.

Далі перевагу перехопили господарі – Хомяк двічі рятував команду після ударів Басича і Скибчика, а крім того вже з шостої хвилини зустрічі дніпряни відчули на собі тягар п’яти фолів, і тепер їм доводилося дуже обережно грати у відборі.

Без голів команди грали до 10-ї хвилини, на якій вони обмінялися забитими м’ячами, при чому в обох випадках результативний удар завдавався головою. Першими відзначились господарі, відкривши рахунок після удару Скибчика, але їх радість була недовгою – це Хомяк зробив закидання через весь майданчик, і Файдор маківкою спрямував м’яч повз голкіпера, забивши свій перший гол на рівні Екстра-ліги.

А далі були два поспіль десятиметрових удари рівнян після фолів Галича і Зінгеля, але а ні Волянюку, а ні Ланку так і не вдалося переграти з дебл-пенальті Хомяка, який діяв просто блискуче!

Після цього гра трохи заспокоїлася і команди вибухнули вже перед самою перервою – два класних моменти не реалізував Щур, який так і не зумів переграти Дяченка, а між цими епізодами знову з кращого боку проявив себе Хомяк, котрий не дозволив Басичу реалізувати вихід сам на сам.

У другому таймі цікавих подій було значно менше. Команди тривалий час не форсували подій, дочікуючись помилки суперника. Тільки на 28-й хвилині господарі створили момент, але Басич пробив повз воріт.

А невдовзі відповіли дніпряни. Спочатку голкіпер рівнян парирував на кутовий удар у дев’ятку Галича, але одразу ж той же Галич, який цим матчем дебютував на рівні Екстра-ліги, знайшов у чужому карному майданчику Файдора, і Артем оформив дубль, ставши кращим бомбардиром команди на цей момент!

Після другого голу «Athletic Futsal» п’ять хвилин повністю контролював гру, абсолютно нічого не даючи зробити в атаці супернику. При цьому був шанс зробити рахунок і 3:1, але Сторожук з перспективного штрафного поцілив поруч з дев’яткою.

І дуже прикро, що за такої впевненої гри до голу у ворота дніпрян призвела банальна помилка з зайвим пасом назад воротарю… Вільний удар з лінії карного майданчику господарі розіграли бездоганно – нічия 2:2 після удару Ланка.

У час, що лишився обидві команди вирішили не ризикувати і у підсумку задовольнялись нічийним рахунком. Це було перше набране гостьове очко «Athletic Futsal» на рівні Favbet Екстра-ліги!».

После трех туров у нашей команды – победа, ничья и поражение и уверенное место в середине турнирной таблицы, что для дебютантов Экстра-лиги – отличный результат!

Фото со страницы Атлетик футзал.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте