Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 16 октября 2024
03:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский актер стал героем международного кинофестиваля

Днепровский актер стал героем международного кинофестиваля

Актер Днепропетровского областного молодежного театра Александр Максяков сыграл главную роль в фильме, который стал победителем кинофестиваля в Германии.

Международный конкурс-кинофестиваль «Молодость» состоялся в Гамбурге. На нем лучшим фильмом была признана лента украинской режиссера Марины Вроды «Степне».

А главную роль в этой картине сыграл наш земляк, о чем подробней рассказали в Днепропетровском областном молодежном театре:

«Вітаємо актора Молодіжного театру Олександра Максякова з визнанням його роботи на міжнародному конкурсі кінофестивалю “Молодість”, який відбувся у Гамбурзі.

Найкращим фільмом на ньому стала стрічка режисерки Марини Вроди. Вона отримала “Скіфського оленя” за дебютну повнометражну стрічку “Степне”. Головну роль у цій картині зіграв дніпровський актор Олександр Максяков.

Ця дебютна повнометражна робота, що отримала визнання на найпрестижніших кінофорумах, розповідає про складну та багатогранну історію Анатолія, який повертається до рідного, занедбаного українського села.

Фільм, удостоєний "Скіфського оленя" на конкурсі кінофестивалю "Молодість" у Гамбурзі, не просто завоював серця глядачів, а й отримав визнання журі на міжнародному рівні, увінчавшись лаврами кращого фільму на фестивалі у Трієсті (Італія) та кращої режисерської роботи на у Локарно (Швейцарія).

Робота над роллю вимагала від актора глибокого розуміння характеру персонажа, його внутрішніх конфліктів та емоційних переживань. Олександр Максяков чудово впорався з цим завданням, створивши образ живої, неординарної особистості, що викликає співчуття та інтерес у глядача. Успіх "Степового" — це не лише тріумф режисера та актора, а й перемога українського кіно на міжнародній арені.

Фільм не лише демонструє високий професіоналізм українських кінематографістів, а й розповідає про важливі соціальні та людські проблеми.

На завершення зазначимо, що Олександр Петрович Максяков є не лише чинним актором, а й режисером Дніпропетровського академічного обласного українського молодіжного театру. Він поставив велику кількість дитячих лялькових вистав - "Кришталевий черевичок", "Хоробре серце", "Дюймовочка" та ін. У найближчі вихідні його можна буде побачити в ролі Вовка у дитячій ляльковій виставі "Червона шапочка", а також у виставах «Одруження», «Три ідеальних подружжя», «Шалена лікарня, або Скелетик у шафці».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте