Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 27 сентября 2024
12:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вагоностроители Днепропетровщины показали свои новинки в Берлине

Вагоностроители Днепропетровщины показали свои новинки в Берлине

Предприятие «Днепрвагонмаш» стало первым и единственным представителем Украины на Международной выставке «InnoTrans 2024».

Такая выставка является ежегодным смотром лучшей железнодорожной техники мира. В этом году она проходит в столице Германии.

На ней предприятие «Днепрвагонмаш» представило одну из своих новых моделей грузового вагона. Городской сайт уже рассказывал о том, что даже во время Большой войны вагоностроители Днепропетровщины активно работают. И разработали сразу несколько моделей грузовых вагонов для ЕС.

Об участии в выставке на предприятии сообщили:

«ТОВ "ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ" є першим вагонобудівним підприємством України, що презентує на відкритому майданчику InnoTrans 2024 у Берліні вантажний вагон типу Ealmnos для колії 1435.

Інноваційний вантажний вагон від ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ та наших партнерів TransAnt - це новий крок у розвитку залізничної логістики ЄС.

Усі відвідувачі виставки InnoTrans 2024 мають можливість переглянути результат нашої роботи на відкритому майданчику T8/60.

Конструкція вагону типу Ealmnos вирізняється сучасними технічними рішеннями, які дозволяють значно зменшити масу тари, підвищити вантажність та знизити експлуатаційні витрати.

Роботу ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ та TransAnt високо оцінили наші партнери з DB, LTG Cargo, Bega, VTG та зазначили, що вантажний вагон від нашої компанії – це приклад успішного впровадження інновацій у вагонобудуванні. Завдяки передовим технологіям, він стає надійним інструментом для покращення логістичних процесів та сприяє розвитку сталого транспорту».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте