Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 июля 2024
02:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре предлагают прикоснуться к душе

|«« «« »» »»|

Необычная выставка открылась в днепровском арт-пространстве «Флойд» (Сичеславская Набережная, 37).

Этот центр культуры демонстрирует необычные выставки и произведения. Не стала исключением и новая выставка Ксении Лучистой «Прикосновения к душе».

На выставке побывала известная исследовательница культурной жизни Днепра Ирина Семенчук, которая поделилась следующими впечатлениями:

«Гарненька виставка відкрилась у Floyd-і - Ксенії Лучистої. Ії витончені земні світлини, торкнувшись наших душ, ведуть в той неосяжний вимір, який неможливо осягнути думкою.

Наш настрій і світосприймання змінюється кожної миті і залежать вони від багатьох факторів. Тому кожний доторк пані Ксенії буде близьким і буде надихати в залежності від настрою і ситуації. Людина так влаштована, що вона не може просто наказати собі " не хвилюйся", або " думай позитивно"... І все буде гаразд. Ні! Для цього треба зайнятися тим, що подарує тобі цей позитив і прибере хвилювання.

Не передбачала, що прямо з порога я побачу слова, які перевернуть мій настрій на 180 градусів: "Відпочивай від того, як втомився". Для мене втома може бути тільки емоційна та ментальна. Тому, прийшовші на виставку і побачивши дуже душевні фотомиті, я поза своєю волею відразу отримала той очікуваний ковток щастя. Той несподіваний дотик, який подіяв сильніше, ніж кава з шоколадом.

Ось чому я раджу завітати до Floyd-а не тільки на горнятко кави, а і отримати потрібний вам дотик.

А я дякую кав'ярні і пані Ксенії за чудову шляхетну виставку».

Фото Ирины Семенчук.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (12.07.24 02:05): Моё мнение, не нужно касаться чужой души, пытаться её понять, говорить по душам, лечить чьюто раненую душу, а тем более лезть в неё. Чужая душа - потёмки. Заниматься нужно только своей душой! Когда она будет светить и греть, вас самих, то близкие и окружающие люди будут заряжать вас добром и сами заряжаться позитивом! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте