Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 23 червня 2024
06:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Семирічна донька бійця збройних сил мріє почути цей світ

Семирічна донька бійця збройних сил мріє почути цей світ

Семирічна Мілана – дочка нашого із вами захисника. Щороку дівчинка все більше втрачає слух. Щоб зупинити погіршення та розвивати мовлення, потрібні слухові апарати, які ідеально підійдуть дитині. Вартість таких апаратів разом із комплектуючими 113 000 грн.

На першому році життя Мілана чула, оскільки навчилася говорити «тато», «мама», відгукувалася на ім'я. Але потім слух почав поступово падати. Коли у три роки Мілана пішла до дитячого садка, у перший же день маму Аліну викликала директорка установи та повідомила, що дівчинка не реагує на мовлення дорослих та дітей навколо.

Того ж дня Мілу оглянув отоларинголог і призначив краплі. Наступного дня дитину показали лікарю з приватної клініки, де діагностували двосторонню нейросенсорну втрату слуху.

Потім Мілану обстежив сурдолог Обласної дитячої лікарні у Дніпрі та підібрав слухові апарати, в яких вона ходила рік. Але мовлення не з'являлося, незважаючи на заняття з логопедом.

Пізніше виявилось, що в цих апаратах Міла майже нічого не чула. Через рік сім'я вирушила до одного з приватних дніпровських центрів «Все для вуха». На нові пристрої зібрали 50 000 грн за допомогою небайдужих мешканців П'ятихаток та Дніпра. Мілана почала чути й нарешті заговорила!

На жаль, останнє планове обстеження показало сильне погіршення слуху: праве вухо в цих апаратах уже не чує, а ліве – лише гучне мовлення на відстані до метра. Цього року Міла йде до першого класу, тому дуже важливо, щоб дитина добре чула звернення вчителя та дітей.

Мілана – добра, цілеспрямована дівчинка. Вона любить малювати, складати мозаїку, робити зачіски мамі та чотирирічній сестричці Дарії. Дівчатка дуже сумують за татом, який із самого початку повномасштабного вторгнення захищає їх на фронті.

БФ «Помагаєм» відкрив збір на 113 000 грн на своєму сайті та на платформі dobro.ua, щоб забезпечити Мілану якісними слуховими апаратами ReSound Enzo та пристроєм для їх просушування та очищення. Половину суми вже зібрано, долучайтеся і ви! Допоможімо доньці нашого захисника почути цей світ!

Підтримати її можна тут, або тут, або переказом коштів на корпоративну картку БФ «Помагаєм» у ПриватБанку 4246 0010 0654 0474. Переводячи кошти на картку, обов'язково вказуйте призначення платежу: «Грушева Мілана».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (7)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  У Павлограді хочуть витратити 137 мільйонів гривень на реконструкцію будинку для переселенців (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті