Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 20 июня 2024
18:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре продолжается суд над жертвой домашнего насилия

В Днепре продолжается суд над жертвой домашнего насилия

Марину обвиняют в убийстве сожителя, который длительное время причинял ей моральные и физические страдания.

Об этой резонансной истории Городской сайт неоднократно писал.

Вчера состоялось очередное судебное заседание.

Адвокат Марины Юлия Сегеда рассказала о его подробностях:

«Такого судового засідання як сьогодні по справі Марини у мене не було за мою 23-річну адвокатську практику.

Спочатку в судових дебатах виступила прокурор. Її виступ був конкретним та по суті, вона зупинилась на доказах, що були досліджені судом. При цьому, коли я її слухала, у мене висновок напрошувався один - Марина не винна. Прокурор зауважила що ножове поранення було одне, також сказала про обставини і про те, що у Марини були підстави захищатись, що вона взяла ніж для того щоб налякати нападника. Але позиція обвинувачення в тому, що коли кривдник, що був в стані сильного алкогольного сп'яніння не злякався, Марина повинна була прибрати ніж. Тим що вона його не прибрала, вона перевищила межі самооборони. Прокурор попросила для Марини 2 роки позбавлення волі.

В принципі зрозуміла позиція прокурора як сторони обвинувачення. Суд даст оцінку в нарадчій кімнаті.

А потім був тривалий виступ потерпілого, який є батьком загиблого кривдника.

І тут очі на лоб почали вилазити у всіх, хто в курсі матерілів справи.

Він раптом почав наполягати на тому що ножових поранень було не одне, а три. Це приблизно як сказати що північних полюсів три. Є протокол огляду трупа з фото, є числені експертизи... Жодного натяку на три ножових поранення немає.

Він говорить, що на слідчих експериментах були різні обставини, і це ніби зафіксовано на відео, а ми передивлялись відео і там все однаково, покази такі самі.

Він говорить, що Марина змінила покази, а вона їх не змінювала.

Обставини уточнювались протягом слідства та слідчих дій.

То він каже, що його син утримував Марину, то те, що він сам давав гроші, а навіщо тоді вбивати того, хто утримує, незрозуміло.

А ще про якійсь кредитні договори, афери... ніхто з присутніх нічого не зрозумів.

І так ще дуже багато стверджень, які абсолютно полярні дійсності.

Потім він перейшов на особистості, хоча це не стосується справи та неприпустимо в судових дебатах. Він "пройшовся" по всім. Дісталось і слідчим, які розслідували справу, і прокурорам, і експертам, ну і звісно "персонажу Сегеда" як він мене назвав.

Суддя був змушений перервати його потік образ та принижень і зробив йому зауваження.

Потім потерпілий попросив перерву.

Зараз право на звернення до нього з позовами є у слідчих, експертів, прокурорів і у мене. Він всіх образив та всіх звинуватив у змові. Це він зробив публічно, під відеокамерами та відеозапис судового засідання. У всіх є право звернення до поліції. Якщо б це сталось в іншій країні, в судах що ми бачимо в фільмах, то він би сів надовго, а ще і шкоду значну заплатив, бо там голослівно звинуватити слідчих, прокурорів, експертів та адвокатів у змові тягне неприємні наслідки, а за перехід на особистості, образи та приниження... строк.

Сподіваюсь в продовженні виступу потерпілого почути, як він виписав сина з квартири, поки той відбував покарання, як не пускав свого сина в квартиру, на яку у сина також були права, як його син звертався в поліцію з заявою на батька, а ще про те, що він хоче, щоб Марина заплатила йому, бо він як спадкоємець сина має виплатити моральну шкоду, яку колись давно суд присудив матері того хлопця, якого вбив його син. Абсурд? А це все написано і є в справі.

Продовження 28 червня об 10:00 і суддя оголосив, що будуть закінчені судові дебати і суд перейде до постановлення вироку.

28 червня буде закінчення виступу потерпілого, мій виступ та останнє слово Марини і... момент істини…».

Фото со страницы Юлии Сегеды.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Влад  (04.06.24 21:55): Не понимаю: о какой жертве домашнего насилия речь? Той, которая убила мужика и пытается избежать наказания, рассказывая сказки? Так с каких пор она жертвой стала? Т.е. убийца - это жертва? А убитый тогда кто? Кто, кроме самой убийцы, признал её жертвой? Суд? - нет. Полиция-прокуратура? - нет. Жертва здесь одна - убитый. Ответить | С цитатой
Миша  (01.06.24 14:37): Если на бабу нападают, то она кричит и пытается убежать. Эта баба просто заколола мужика. С одного удара. Представляете это. На тебя нападает бугай, а ты хладнокровно берешь нож и не отмахиваешься им, нанося удары по рукам, которые тебя атакуют, а точно всаживаешь нож в сердце или другой важный орган. Инновационный метод имени Сегеды и этой бабы. Хозяйке на заметку.
Очевидно, что мужика напоили, или по крайней мере воспользовались его беспомощным состоянием, ввиду алкогольного опьянения, и зарезали. А дальше подключается Сегеда с её баснями для домохозяек.
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
norma3  (01.06.24 14:09): Жінки завжди праві в таких справах, а чоловікам, які знущаються з жінок - ганьба. Ответить | С цитатой
Вася  (01.06.24 13:03): Персонаж Сегеда тут выкупила колонку, чтобы регулярно печатать свои высеры? Ответить | С цитатой
Потребитель  (01.06.24 12:25): Це не суд, а якесь заохочення до нових вбивств. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Наблюдатель  (01.06.24 12:21): Всiм дати довiчне. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У МОЗ заявили, що українці зловживають сіллю: проблема у хлібові (10)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (8)

•  Монастирський острів: ідеальний відпочинок у серці Дніпра (7)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (7)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (7)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Кабмін змінив правила перевірки водіїв на стан сп'яніння (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте